Головний керівник
Злата Головій
коли щодня спростовуються старі істини та висуваються нові теорії, необхідно стояти біля штурвала прогресу, щоб не дозволити помилкам минулого визначити долю майбутніх поколінь. Критичний погляд на речі, сприйнятливість до змін, уміння відкрито висловлювати свою точку зору з актуальних питань — не тільки дозволять іти в ногу з часом, а й успішно побудувати власний перспективний бізнес. У моєму випадку, Ohana»
Заступник керівника
Яна Артем’єва
які дозволяють знову та знову вижимати педаль газу в роботі, навіть якщо внутрішнє паливо закінчується. Головне, щоб серцевий мотор не забарахлив»
Старший менеджер (SOHO Restaurant & Bar)
Анна Омелян
погані новини та навіть самому шукати зустрічі з ними, а не ховати голову в пісок. Справжній менеджер спершу дізнається, наскільки все погано, а згодом неодмінно спробує здобути з цього користь»
Шеф-кухар
Олександр Пономаренко
Якісні та смачні страви в поєднанні з гарним сервісом будуть завжди затребуваними. Важливо також знати, чого саме ти хочеш, проявляти завзятість, дисциплінованість, захопленість справою, якою ти займаєшся, не стояти на місці та розвиватися. Тільки так бажання публіки, твої ідеї та вміння не будь конфліктувати одне з одним»
Шеф-кондитер
Ольга Якименко
спогадами та яким посмаком покине ресторан відвідувач. Моя місія — ощасливити, здивувати та подарувати радість за допомогою смакових відчуттів, чи то маленька цукерка або повноцінний десерт»
Старший Менеджер (SOHO Boutique Hotel)
Юлія Білозуб
працювати 24/7. Завжди потрібно прагнути більшого, кращого, навчатися новому кожного дня та ніколи не зупинятися на досягнутому. Але при цьому не бути егоцентриками. Тому для мене так важливо щодня створювати кращі умови для роботи своїх колег та відпочинку — для гостей SOHO Hotel»
Головний інженер
Валерій Крошка
розумом і серцем ставитися до будь-якої задачі, можна навіть із бруду та палиць створити машину часу або вічний двигун»
Головний редактор (Oscar)
Еліна Коновалова
що ви полюбите себе ще сильніше»
SOHO Beauty Center
SOHO Restaurant & Bar
Су-шеф (SOHO Restaurant & Bar)
Максим Бічай
працюють у ньому. Дорогі продукти, вишуканий інтер’єр, гарний посуд не працюють без персоналу. Для мене, як для су-шефа, приготування їжі — не єдина задача. Знайти підхід до кожного працівника, згуртувати колектив, налаштувати на злагоджену та продуктивну роботу — невід’ємна частина моїх обов’язків»
SOHO Boutique Hotel
ART FOOD
Smoky Sky
21 Stairs
Qartuli
OSCAR
Редактор (OSCAR)
Антон Чорнобильський
стаєш кращим не лише як спеціаліст, але й як особистість. Тому кожен написаний матеріал — це чергова сходинка в саморозвитку і для мене, і для кожного читача»